Rekvalifikačný kurz pekár - pekárka
Absolvent vzdelávacieho programu pozná suroviny a materiály používané k výrobe a spôsob ich uskladnenia. Pozná zásady osobnej hygieny, hygieny práce vo výrobe a zásady BOZP. Pozná členenie pekárskych výrobkov podľa Potravinového kódexu SR, predpisy platné vo výrobe a kontrole pekárskych výrobkov a zásady práce pri príprave kvasov, ciest, formovaní, kysnutí a pečení pekárskych výrobkov. Ovláda práce so skladovým manipulačným zariadením. Dokáže obsluhovať, nastavovať a robiť bežné údržby bežného technologického zariadenia.
Číslo akreditácie
1291/2017/112/2
- 240 hodín výučby
-
Cena: ZADARMO (viac info)
- pre registrovaných na úrade práce -
Cena: pre samoplatcov
(viac informácii telefonicky)
Podmienky zaradenia do kurzu
- minimálne stredoškolské vzdelanie
Dĺžka kurzu pekár - pekárka
Dĺžka kurzu je 30 pracovných dní a z toho 22,5 pracovných dní praktickej prípravy.
Kurz prebieha dennou formou v pracovných dňoch vo vopred dohodnutých hodinách.
Účastník kurzu obdrží pred začatím kurzu harmonogram priebehu školenia.
Záverečná skúška
Záverečná skúška pozostáva z teoretickej a praktickej časti.
Učebné pomôcky
Každý účastník kurzu obdrží výučbové materiály.
Čo získam absolvovaním kurzu pekár - pekárka?
- Osvedčenie o absolvovaní akreditovaného kurzu s platnosťou na území SR
- Komplexné vedomosti a zručnosti
- Možnosť živiť sa povolaním ako pekár – pekárka
Prečo si vybrať kurz pekár - pekárka?
- Zákonom schválený rozsah
- Kvalifikovaný lektorský zbor s mnohoročnými skúsenosťami v oblasti
- užitočné informácie, praktické tipy od profesionálnych lektorov