Zavádzanie systémov Správnej Výrobnej Praxe a Správnej Hygienickej Praxe založených na zásadách HACCP
Kurz je určený pre osoby, ktoré majú záujem pracovať v potravinárskom odvetví a v zariadeniach spoločného stravovania. Absolvent vzdelávacieho programu vie ako správne vykonávať sanitáciu (čistenie a dezinfekciu), ako dodržiavať osobnú a prevádzkovú hygienu. Získa základné vedomosti o činnosti mikroorganizmov a o ochoreniach, ktoré môžu vznikať prostredníctvom nesprávneho zaobchádzania s potravinami. Ovláda základné právne predpisy, ovláda svoje povinnosti na úseku hygieny a sanitácie. Pozná zásady práce v potravinárstve v súlade s platnou legislatívou EÚ a SR.
Absolvent vzdelávacieho programu je dokonalo pripravený na úspešné absolvovanie skúšky na Regionálnom úrade verejného zdravotníctva v Košiciach a získanie osvedčenia o odbornej spôsobilosti na vykonávanie epidemiologicky závažných činnosti.
Číslo akreditácie
1291/2018/23/3
- 48 hodín výučby
-
Cena: ZADARMO (viac info)
- pre registrovaných na úrade práce -
Cena: 96,00 EUR s DPH za modul
- pre samoplatcov -
Možnosť zľavy 10% pre študentov a ZŤP
(viac informácii telefonicky) - možnosť absolvovať ONLINE
Kurz tvoria tieto 3 moduly
Zásady Správnej Výrobnej Praxe a systém HACCP
- 16 hodín výučby
-
Cena: ZADARMO
- pre registrovaných na úrade práce -
Cena: 96,00 EUR s DPH
- pre samoplatcov -
Možnosť zľavy 10% pre študentov a ZŤP
(viac informácii telefonicky)
Odborné a hygienické požiadavky pre pracovníkov v potravinárstve
- 16 hodín výučby
-
Cena: ZADARMO
- pre registrovaných na úrade práce -
Cena: 96,00 EUR s DPH
- pre samoplatcov -
Možnosť zľavy 10% pre študentov a ZŤP
(viac informácii telefonicky)
Základy potravinárskej legislatívy v EÚ a na Slovensku
- 16 hodín výučby
-
Cena: ZADARMO
- pre registrovaných na úrade práce -
Cena: 96,00 EUR s DPH
- pre samoplatcov -
Možnosť zľavy 10% pre študentov a ZŤP
(viac informácii telefonicky)
Podmienky zaradenia do kurzu
- Minimálne ukončené základné vzdelanie bez overenia vedomostí
Dĺžka kurzu HACCP
Dĺžka kurzu závisí od počtu modulov najmenej 2 až 6 pracovných dní v závislosti od počtu zvolených modulov.
Kurz prebieha dennou formou v pracovných dňoch vo vopred dohodnutých hodinách.
Účastník kurzu obdrži pred začatím kurzu harmonogram priebehu školenia.
Záverečná skúška
- Záverečná skúška pozostáva z vypracovania testu.
- Záverečná skúška sa vykonáva za každý modul zvlášť.
Učebné pomôcky
Každý účastník kurzu obdrží literatúru a písacie potreby.
Čo získam absolvovaním kurzu HACCP?
- Osvedčenie o absolvovaní akreditovaného kurzu s platnosťou na území SR
- Dokonalú prípravu na absolvovanie skúšky na Regionálnom úrade verejného zdravotníctva v Košiciach a získanie osvedčenia o odbornej spôsobilosti na vykonávanie epidemiologicky závažných činnosti!
Prečo si vybrať kurz HACCP?
- Kvalitný a kvalifikovaný lektorský zbor s najnovšími poznatkami z praxe a z legislatívy
- Výborná príprava skúšky na RÚVZ
Ako absolvovať skúšky na Regionálnom úrade verejného zdravotníctva?
Po absolvovaní školenia sa môžete prihlásiť skúšky na RÚVZ
- tu je potrebné uhradiť kolky v hodnote 50 € ( 30 € za vykonanie skúšky a 20 € za vydanie osvedčenia).
S celým procesom Vás oboznámime a pomôžeme absolvovať.
Väčšina našich klientov tieto skúšky absolvuje spoločne krátko po ukončení kurzu.